Afiq dengan muka control macho nya. See the tangan yang dok berlingkar kat leher dia tu? Si kenit tu la kan, sapa lah lagi.


Haaa.. Ni lah kerja 2 beradik ni. Tak tau la konon2 naik kuda ke.. naik motor ke. Sebabnya.. diorg buat henjut2 mcm naik kuda.. tapi bunyi nya vroooommm!!! Ni idea si Mariessa ni, jangan tak tau. Kalau Afiq, by default, bolster tu geng lawan je dia buatnya. Ikut la, ada masa Ultraman (Tiga, Dyna, Nexus, Mebius - macam2 ada), sometimes Power Lenjes (Rangers), Spiderman, Batman.. semua lah.



How I wish they don't grow up oh so fast.


2 Responses
  1. mrs.c Says:

    okay, first of all, I ♥ your new layout (and I ♥ Gisele Jaquenod, she makes pretty templates!!).Secondly, it's BLUE and it's so YOU!Thirdly, the children are growing up beautifully.Ehem.Time for no.3, perhaps?


  2. Serene Says:

    Saaaaa...

    hehehhe.. you remember!! Blue = ME! Who wouldnt kan? kuang3.. No 3? Ayoyo!