FixRailing Selasa baru-baru ni, balik2 rumah aje, tengok railing langsir dah jatuh. Sapa punya angkara?

AdreenaGuiltyFace

Boleh nampak tak kekesalan di wajah ini budak? Masa saya sampai rumah, dia menyorok dalam bilik.. :P (Selalunya dia tunggu kat pintu). Bila dengar suara saya, dia keluar bilik.. terus tunjuk kat langsir.. seolah olah nak kata.. “look! look!”

MuffinChocChips

Minggu ni mood bakar membakar saya datang kembali, yey! Ini muffin batch kedua. Batch pertama.. saya letak sultanas. Afiq lah yang paling suka. Mariessa suka sebab boleh bawak pegi Little Caliphs. Kalau kat rumah, makan satu pun tak habis.

Jala

Disamping membakar.. saya juga sempat menjala…

AfiqBen10Shahril

Afiq dan Ben 10 nya. “Nama Abang…. Afiq Naqiuddeen Ben Ten Shahril!”. Dah agak kemas dia mewarna. Saya dah malas nak beli buku mewarna. Saya printkan aje dari internet. Kenapa lahhhh saya tak fikirkan dari dulu?

MariessaDora

Mariessa dan Dora nya. “Mama.. kenapa Dora tu dia nak kawan dengan monkey Mama? Kenapa dia tak kawan dengan orang?”

Both

Dora purple… Monkey pun purple. Bila saya tanya kenapa purple..”Biarlah! Kena lah sama.. dia kan kawan? Purple lah cantik… Baju Ben 10 tu putihhhhhhhhhhhhhhh je. Tak cantik!” Fashionista in the making agaknya ni?

3beradik

Di satu malam yang saya balik lambat ke rumah… Shahril BBMkan gambar ni. Sepesennnn je muka budak2 ni tak ke?

ERT1

Baru lah sekarang saya tau mcm mana nak guna benda alah ni. Activity saya di ofis minggu ni. Seronok juga tak mengadap PC seharian.. (esok tu tension, sebab byk kerja)

ERT2

Masa ni saya menyorok belakang kawan saya. Seram….

jalanbatu2

Susah jalan kat sini, especially kalau pakai wedges. Berpoloh poloh bak kata Mariessa. Penat! Kurus sikit saya lepas tu. :D

TidoLambat

Sekarang saya selalu juga la tido lambat. Macam macam nak buat, macam macam nak fikir. Seronok juga. Yang tebal tu buku ulangkaji saya… siapa boleh teka apa tajuk buku tu?

1 Response
  1. maya amir Says:

    mmg satu acuan 3 beradik ni ainil..hehehe...
    buku ape tu beb? tebal giler..kalau novel, baca kat tkc..kat meja makan, kat kelas, dlm hall, dalam surau sume kite usung ek..kekekke